POKRET SPASIMO HRVATSKU PRIVUKAO POZORNOST VELIKOG BROJA DOMOLJUBA U HRVATSKOJ I U ISELJENIŠTVU

 

U zadnjih nekoliko dana primili smo veliki broj poruka potpore i čestitkevelikog broja hrvatskih domoljuba u Domovini (RH i BiH) i iz iseljeništva. Njihova zajednička poruka glasi: “Konačno jedna dobra i prava ideja za spas Hrvatske i hrvatskog naroda”.

Mi nemamo nikakvih dvojbi da tu gotovo nemoguću zadaću možemo sami ostvariti. Postizanje tog svetog cilja bit će moguć jedino ako se Pokret Spasimo Hrvatsku pretvori u svehrvatski pokret kao što je bio pod vodstvom predsjednika Dr. Franje Tuđmana 1989. do 1991. godine. Tada je hrvatski narod vodio borbu protiv velikosrpskog agresora i za stvaranje samostalne hrvatske države, i u tomu smo uspjeli.

Nažalost, samo nešto manje od trideset godina, nepoštene i nesposobne gospodarske i političke elite uspjele su Hrvatsku i hrvatsku narod dovesti na sam rub nestanka, i zato se sada moramo boriti da sačuvamo samostalnu hrvatsku državu i zaustavimo demografski nestanak hrvatskog naroda. Prijetnja je više nego ozbiljna. Ako tu našu ideju prihvate, pa i u konačnici ostvare neki drugi hrvatski domoljubi ili stranke, naša će zadaća biti završena, a mi ćemo biti najsretniji ljudi na svijetu. Mi jednostavno nismo mogli više šutjeti i sjediti skrštenih ruku. Moramo također istaknuti kako su naše ponude za suradnju drugim domoljubnim organizacijama bile ne samo odbijene, nego i ignorirane. Ta činjenica nas ipak ne može spriječiti da i dalje bude sto posto otvoreni za iskrenu i učinkoviti suradnju s drugim domoljubnim orgaizacijama, koje imaju isti cilj kao i POKRET SPASIMO HRVATSKU.

Nas ne zanimaju ni fotelje, niti materijalna dobit. To smo mogli imati da smo htjeli biti dionici u lopovluku pod HDZ-om i SDP-om vlašću, a mogli smo ostati i u iseljeništvu i tamo imati osiguranu doživotnu egzistenciju. Ipak, nećemo zatvoriti oči ako netko taj pokret pokuša iskoristi za istu svrhu u koju je iskorišten HDZ. Dok su branitelji davali svoje živote na bojišnici, udbaši i komunisti u HDZ-u, SDP-u i svim drugim parlamentarnim strankama, na državnoj i lokalnoj razini, pokrenuli su nezamislivu pljačku, za osobnu korist, svih državnih dobara na koje su mogli staviti svoje šape. Radili su i još uvijek rade kao udružena kriminalna organizacija, u stilu mafije. Da, neke države imaju mafiju, a mafija u Hrvatskoj ima svoju državu. Tu zavjeru protiv hrvatskog naroda potrebno je što žurnije i djelotvornije razotkriti, a sve koji su stavili svoje prst u med treba sudski procesuirati. Za tako nešto bit će nam potrebni novi i nekorumpirani suci.

Poruka hrvatskog domoljuba i intelektualca iz iseljeništva

Kao primjer poruka koje dobivamo, ovdje ćemo prenijeti dopis koji nam je poslao jedan hrvatski intelektualac iz iseljeništva:

“Bravo gospodine Babić!
Uistinu, više je nego krajnje vrijeme da spasimo domovinu Hrvatsku!

Jadna naša zemlja, izmučena, izrabljena, izdana i prevarena, vapi i zove svoje prave kćerke i sinove u pomoć.

Poslije silnog vremena – a poglavito posljednjeg stoljeća – nakupilo se je toliko toga, da kad reakcija spašavanja (čišćenja kuće od nakupljenog smeća) jedanput krene, bit će to nezaustavljiva lavina koja bi morala pomesti sve ono nakupljeno pred njom: zlo, nepravdu, korupciju, pokvarenost, gomilu gnjusnih laži, bijednu izdaju, jugo-četničko-udbaška podmetanja i rovarenja, primitivna iskorištavanja, pljačku, blaćenje naših svetinja.

Vaš je glas najava preporoda, toliko potrebnog i željno čekanog. Vjerujem u vaš iskreni domoljubni pristup, u vašu mudrost i veliko iskustvo, vi i vama slični sposobni su identificirati pravu i najbolju strategiju brobe protiv te zle crvene hobotnice.

Moja su viđenja i želje izrasla na golemoj i apsurdnoj nepravdi i sve jasnijoj šteti nanesenoj Hrvatskoj i i hrvatskom narodu, nade su usmjerene prema pojavi pravog vođe koji će znati najučinkovitije metode borbe za spas domovine…

Hvala vam beskrajno i Bog vas poživio, dao vam snage i sreće u toj svetoj i nadasve pravednoj bitki za našu Hrvatsku!”

Molimo sve hrvatske domoljube i domovini i diljem svijeta da nam se jave sa svojim prijedlozima, mišljenjima i, naravno, kritičkim osvrtima, što misle o iniciranju Pokreta Spasimo Hrvatsku.

Zajedno smo jači i mudriji.

www.spasimohrvatsku.hr

antunbabic@gmail.com