OVI LJUDI ĆE ODLUČITI HOĆE LI EUROPEJAC I GLOBALIST PLENKOVIĆ POBIJEDITI I NA SLJEDEĆIM IZBORIMA

Ni nakon gotovo trideset godina svoje državnosti Hrvatska nije uspjela izgraditi svoju domoljubnu i državotvornu političku elitu. Svima nama je poznato da su naše tzv. političke elite, kako one koje se nazivaju liberalne, tako i one “domoljubne”, nesposobne, pokvarene i nekarakterne. Nema gotovo nikakve razlike između hrvatskih političara u vlasti, i onih u oporbi u Hrvatskom saboru i izvan njega. Jednostavno, hrvatska nema sreće sa svojim političarima.

Iduća 2019. godina odlučit će o dugoročnoj budućnosti Hrvatske tj. o njezinom opstanku kao samostalne države. U zadnjih nekoliko godina Hrvatska se nalazi ne samo u zagrljaju djece komunista, nego i globalista koji zagovaraju bezbožni Novi svjetski poredak. Jedinstvena europska država, koju gorljivo zagovara Andrej Plenković, prvi je korak do jedinstvene Svjetske vlade.

Iako je stanje u Hrvatskoj katastrofalno, a izgledi za izvlačenje iz možda najopasnijeg stanja u povijesti hrvatskog naroda, još sve nije izgubljeno, niti je gotovo. Iako su svoju šapu na Hrvatsku bacili globalisti, europejci i članovi tajnih svjetskih organizacija, naša je sudbina još uvijek u našim rukama.

 

Iako smo jako siromašni velikim i talentiranim političarima u redovima brojnih i rascjepkanih malih domoljubnim stranaka i udruga, naša je snaga u domoljubnom segmentu hrvatskog naroda koji je već izgubio nadu u mogućnost promjene sadašnjeg stanja u Hrvatskoj. Međutim, hrvatski domoljubi će se pokrenuti samo ako dođe do udruživanja snaga između svih relevantnih domoljubnih stranaka i njihovih vođa.

Hoće li se hrvatski narod ujediniti, i na sljedećim izborima poslati Plenkovića u Bruxelles i spasiti Hrvatsku, ovisit će isključivo o sljedećim “domoljubnim” političarima i vođama malih stranaka i nevladinih udruga kako onih u Hrvatskom saboru, tako i onih koje još nemaju svoje zastupnike u Hrvatskom saboru: Zlatku Hasanbegoviću, Bruni Esih, Željku Glasnoviću, Ladislavu Iličiću, Hrvoju Zekanoviću, Karlu Starčeviću, Željku Sačiću, Velimiru Bujancu, Željki Markić, i drugima kojih se sada ne mogu sjetiti.

Oni su dužni odmah na početku 2019. godine sjesti za stol, zatvoriti se u jednu sobu i ne izlaziti iz te sobe sve dok ne postignu rješenje i dogovor oko zajedničkog rada i javnih nastupa za pobjedu domoljubne opcije na sljedećim izborima. Ako to ne učine, oni će biti odgovorni za sve što će se Hrvatskoj događati nakon sljedećih parlamentarnih izbora. Ukoliko pobjede Plenković i sadašnji HDZ, možemo se svi iseliti iz Hrvatske, jer Hrvatske više neće biti.

Osobno nemam nikakvih ambicija kad je riječ o zastupničkom mandatu ili ministarskoj fotelji. U više navrata sam pozivao na zajedništvo domoljuba u Hrvatskoj i iseljeništvu. U ostvarenju tog spasonosnog cilja osobno sam spreman pomoći bez ikakvih uvjeta.

Sada je potez na spomenutim političarima, braniteljima, vođama nevladinih domoljubnih udruga i novinarima. Neka ih dragi Bog prosvijetli.

Antun Babić